Raiffeisen Bank - Bucharest Marathon 2022

8-9 octombrie eveniment fizic  București

3,2,1 START! Tu când ai luat ultima dată startul într-o cursă în care să-ți testezi limitele?

Află care sunt motivele pentru a lua startul la Raiffeisen Bank - Bucharest Marathon între 8 și 9 octombrie!

3 motive să alergi

 1. îți îmbunătățește semnificativ starea generală de sănătate.
 2. în mâinile tale poate sta viața unui copil!
 3. fiecare oră de terapie este crucială pentru viitorul unui micuț, iar TU poți să îi dăruiești o șansă.

Dacă știi deja toate acestea, îndrăznește să începi. Dacă deja alergi sau te tentează să-ți faci un program de antrenament, îndrăznește mai departe. Acceptă provocarea Raiffeisen Bank – Bucharest Marathon din 8-9 octombrie. #darefurther

2 motive să alergi la Maratonul București

 1. În cadrul Maratonului București, alergătorii pot transforma experiența de alergare într-una specială, alergând pentru o cauză caritabilă.
 2. găsești cursa potrivită pentru tine. Alege 2.5km (cursa populară dacă ești la startul aventurii) sau 10km dacă vrei o provocare. Ai experiență? Încearcă jumătate de maraton la 21k sau maratonul complet individual la 42km Race sau în ștafetă de 4.

1 motiv să alergi pentru copiii cu autism

Terapia unui copil ajunge la 1000 euro lunar și, din păcate, această sumă nu este decontată de către stat în acest moment. Serviciul pe care astăzi îl oferim copiilor și tinerilor cu TSA este susținut doar datorită partenerilor și oamenilor deschiși să sprijine financiar fiecare dintre acești copii.
Aleargă alături de noi în echipa portocalie pentru a oferi o șansă copiilor diagnosticați cu TSA la o viață independentă.

ȘTIU CUM VREAU SĂ MĂ IMPLIC

Am dăruit împreună sute de ore de terapie, excursii sau minitabere și alte experiențe unice.

Anul acesta, dorim să le oferim unui număr cât mai mare de copii cu autism acces la terapie!

Cum te înscrii pentru a alerga în #echipaHelpAutism?

Noi știm că dacă alergi, alergi în primul rând pentru tine. Dacă alegi să participi la maraton pentru Asociația Help Autism parte din taxa de participare se direcționează către asociație. Iar noi facem ceva foarte specific cu bănuții strânși din această acțiune, anume grupuri de socializare și activități de grup, unele dintre foarte puținele ocazii în care copiii cu autism își fac prieteni.

Înscrie-te în 2 pași:

Pasul 1:Completează formularul de mai jos. Vom ști astfel că ești parte din #TeamHelpAutism și îți putem pregăti un kit de concurs.

Pasul 2: : Înregistrează-te la maraton. Continuă înscrierea pe site-ul organizatorilor.

  Nume *

  Prenume *

  Email *

  Telefon *

  Mărime tricou *

  Cursa *


  Nu poți alerga? Implică-te altfel, fii liantul prieteniei lor, devino voluntar sau donator!

  Dacă nu poți alerga anul acesta, poți în schimb:
  • să fii voluntar în timpul cursei. Ne dai o mână de ajutor la împărțit provizii, fotografiezi sau dai voce echipei de susținători de pe margine.

  Pentru mai multe informații despre participarea la Bucharest Half Marathon și soluții personalizate de a susține echipa Help Autism, te invităm să ne contactezi:

  Vlad Lupeș

  vlad.lupes@helpautism.ro 

  0756.571.881

  Îmi plac foarte mult copiii. Mă regăsesc în toate activitățile și jocurile lor. Să alerg este o pasiune, am făcut-o la nivel profesionist și acum la nivel de amator. Pe vremuri, mă motivau medaliile, acum zâmbetele copiilor din asociație. Sper să ne regăsim și la următoarele ediții în echipa voastră veselă și portocalie 🙂

  Mirela
  maratonist fundraiser Help Autism

  CUM STRÂNG FONDURI PENTRU HELP AUTISM

  1. Îţi facem o pagină de fundraiser pe galantom.ro (te vom contacta după ce te înscrii în team Help Autism).
  2. Trimite link-ul paginii de fundraiser către familie, prieteni, colegi și oricine poate ajuta, cerându-le sprijinul și spunându-le motivul pentru care alergi.
  3. Folosește canalele de comunicare online pentru a face fundraising: email, facebook, newsletter-ul companiei, blogul personal, semnătura de email. Nu uita să folosește hashtag-urile noastre pentru un plus de impuls. #echipaHelpAutism #prieteniicopiilorHelpAutism
  4. Implică compania la care lucrezi. Colegii tăi te pot susține cu o donație directă pe galantom.ro, compania poate face o sponsorizare. Solicită angajatorului sprijin și o sponsorizare suplimentară (aici model de contract de sponsorizare).
  Pentru mai multe informații despre participarea la Maratonul București și soluții personalizate de a susține echipa Help Autism, contactează-ne:

  Vlad Lupeș

  vlad.lupes@helpautism.ro 

  0756.571.881

  Asociația Help Autism este astăzi, la 12 ani de la înființare, cea mai mare organizație dedicată cauzei din România. Susținem anual 600 de copii diagnosticați cu TSA -Tulburare de Spectru Autist în programe de terapie, în cadrul celor 8 centre și la domiciliu. De la terapie specifică la programe de integrare școlară, de la sprijin pentru părinți la campanii de conștientizare, lobby și advocacy, Help Autism caută să ofere constant un spectru de soluții pentru copiii cu autism și familiile lor.