HelpAutism-camps tabara

3, 2, 1 START! Tu când ai luat ultima dată startul într-o cursă în care să-ți testezi limitele?

Află care sunt motivele pentru a lua startul la Swimathon București între 18 și 19 iunie 2022!

3 motive să înoți

  1. Îmbunătățește starea de spirit… după o ședință prea lungă.
  2. Îmbunătățește postura… după o zi întreagă la birou.
  3. Îmbunătățește somnul… după un maraton din ultimul serial.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, hai să îndrăznim împreună!

Acceptă provocarea Swimathon București 18-19 iunie 2022 și pregătește-te pentru valuri de bine.

2 motive să înoți la Swimathonul București

  1. Ai confortul unui eveniment de tradiție, Swimathon București este la a X-a ediție, deci organizatorii au întâmpinat tot felul de situații, sunt pregătiți să răspundă oricărei provocări. Anul acesta ai două opțiuni: înoți la bazin pe 18 sau 19 iunie sau la ediția virtuală la care poți înota oriunde – în mare, în lac, în bazin, în cadă 🙂 sau poți face valuri fără stropi, în aer.
  2. Faci parte dintr-o comunitate de oameni generoși care se implică în strângerea de fonduri pentru o lume mai bună.

De ce să înoți pentru adolescenții și tinerii cu autism?

Pentru că fiecare val de bine înseamnă un pas înainte spre o viață independentă pentru copiii și adolescenții cu autism.
Cu valurile de bine pe care tu le faci și fondurile pe care le strângi, noi vom organiza tabere pentru copiii cu autism.
Dacă ei învață să spună POT SINGUR, noi pariem că tu poți spune POT SIGUR!

Help Camps

Terapie, socializare, integrare. Dacă prima etapă în procesul de învățare pentru copiii cu minți aparte se petrece în camera de terapie și acasă, socializarea și integrarea au nevoie de un context mai larg, de un mediu în care copiii să interacționeze, să se joace împreună și să exerseze abilități pe care în centre sau acasă nu au ocazia să le pună în practică. Excursiile scurte, mini-taberele și taberele integrative sunt esențiale pentru copiii cu minți aparte. Sunt un spațiu de exersat viața reală și un loc de legat prietenii.

ȘTIU CUM VREAU SĂ MĂ IMPLIC

În 2022, binele se pune iar în mișcare la Swimathon!

Swimathon este dincolo de o platformă de dezvoltare a comunității. Este încrederea noastră comună că împreună schimbăm lumea, acolo unde este mai mare nevoie de noi.

Anul acesta îndrăznim să credem că ne vom revedea și într-un format fizic, la bazin. Înotul continuă să fie pretextul de a face bine în comunitate. Bucuria, energia binelui și generozitatea fac parte din povestea Swimathon. Că vei putea fi alături de noi la bazin, sau că te vei număra printre susținătorii virtuali, binele pe care îl facem împreună este tot bine!

Am clipit și am ajuns deja la cea de-a 10-a ediție! Swimathon București nu are limite de spațiu, timp și mai ales de generozitate. Mai avem de făcut mult bine împreună. Binele este un sport de echipă. Vă mulțumim că v-ați decis să faceți parte din echipa Swimathon!

 

 

Cum te înscrii pentru a înota în #echipaHelpAutism

Noi știm că dacă înoți, înoți în primul rând pentru tine. Dacă alegi să participi la Swimathon pentru Asociația Help Autism alegi ca înotul tău să ajute copiii și adolescenții din Help Home să meargă în tabără și anul acesta. Convingeți prietenii să te susțină cu o donație, iar noi facem ceva foarte specific cu bănuții strânși din această acțiune: îi investim împreună în viitorul copiilor și tinerilor din Help Autism.

Pentru a te înscrie, completează formularul de la linkul de mai jos. Vom ști astfel că ești parte din #echipaHelpAutism și îți putem pregăti un kit de concurs.

Nu poți participa? Implică-te altfel, fii prietenul minților aparte și devino donator!

Dacă nu poți înota anul acesta, poți în schimb:

Pentru mai multe informații despre participarea la Swimathon București și soluții personalizate de a susține echipa Help Autism, te invităm să ne contactezi:

Vlad Lupeș / vlad.lupes@helpautism.ro / 0756.571.881

Taberele au scopul de a-i ajuta pe copii să devină independenți prin dezvoltarea abilităților de autonomie personală. Fiecare copil este însoțit de terapeutul cu care are o strânsă relație și este învățat, susținut și îndrumat să mănânce singur, să se îmbrace / dezbrace, să se încalțe / descalțe, să își facă duș, să își aranjeze patul dar și hainele după ce s-a schimbat. Nevoi de bază care sunt o dificultate pentru mulți copii și tineri cu autism.

CUM STRÂNG FONDURI PENTRU Help Autism

  1. Te înscrii singur sau cu echipa pe swimathonbucuresti.ro/help-camps și astfel îți creezi o pagină de fundraiser. Te vom contacta după ce te înscrii în echipa Help Autism.

  2. Trimite link-ul paginii de fundraiser către familie, prieteni, colegi și oricine poate ajuta, cerându-le sprijinul și spunându-le motivul pentru care înoți.
  3. Folosește canalele de comunicare online pentru a face fundraising: Facebook, Instagram și alte rețele de socializare, email, blogul personal, newsletter-ul companiei și chiar semnătura de email. Nu uita să folosește hashtag-urile noastre pentru un plus de impuls: #echipaHelpAutism #swimathon2022 #valuridebine
  4. Implică compania la care lucrezi. Colegii tăi te pot susține cu o donație directă pe swimathonbucureti.ro, compania poate face o sponsorizare. Solicită angajatorului sprijin și o sponsorizare suplimentară (aici model de contract de sponsorizare).

Pentru mai multe informații despre participarea la Swimathon București și soluții personalizate de a susține echipa Help Autism, contactează-ne:

Vlad Lupeș / vlad.lupes@helpautism.ro / 0756.571.881

Asociația Help Autism este astăzi, la 12 ani de la înființare, cea mai mare organizație dedicată cauzei din România. Susținem 600 de copii diagnosticați cu TSA -Tulburare de Spectru Autist în programe de terapie, în cadrul celor 8 centre și la domiciliu. De la terapie specifică la programe de integrare școlară, de la sprijin pentru părinți la campanii de conștientizare, lobby și advocacy, Help Autism caută să ofere constant un spectru de soluții pentru copiii cu autism și familiile lor.