SEMIMARATONUL BUCUREȘTI 2022

7-8 mai eveniment fizic / 7-22 mai cursa virtuală București

3,2,1 START! Tu când ai luat ultima dată startul într-o cursă în care să-ți testezi limitele?

Află care sunt motivele pentru a lua startul la Semimaratonul București între 7 și 8 mai 2022!

3 motive să alergi

  1. alergarea îmbunătățește semnificativ starea generală de sănătate
  2. alergarea îți prelungește viața
  3. alergarea te face fericit pentru că stârnește endorfinele

Dacă știi deja toate acestea, îndrăznește să începi. Dacă deja alergi sau te tentează să-ți faci un program de antrenament, îndrăznește mai departe. Acceptă provocarea BUCHAREST HALF MARATHON 2022 din 7 și 8 mai sau cursa virtuală.

2 motive să alergi la Maratonul București

  1. ai confortul unui maraton de tradiție. Bucharest Halfmarathon este la a 10-a ediție, deci organizatorii au întâmpinat tot felul de situații, sunt pregătiți să răspundă oricărei provocări.
  2. găsești cursa potrivită pentru tine. Alege dintre Cursa 21km, Cursa de Ștafetă, Cursa de 10km, Fotolii Rulante 10km, Cursa Populară, Fotolii Rulante 2.5km și Cursa Copiilor.

1 motiv să alergi pentru copiii și tinerii cu autism

Am dăruit împreună sute de ore de terapie, excursii sau minitabere și alte experiențe unice. Visăm mai departe și să le oferim copiilor și tinerilor din Help Autism șansa de a-și atinge potențialul și de a trăi viața în mod independent și autonom.

ȘTIU CUM VREAU SĂ MĂ IMPLIC

În cele 10 maratoane și semi-martoane, am strâns alături de voi, cei peste 1570 de alergători din #echipaHelpAutism sute de ore de terapie.

Vino în echipa Inimi deschise la Bucharest Half Marathon să alergăm împreună pentru copiii și tinerii cu autism. 

Dedică-ți alergarea lor, minților diverse. Ei au nevoie de inimi deschise care să îmbrățișeze diversitatea și frumusețea minților lor.

Câte bătăi pe minut crezi că sunt necesare pentru a deschide cât mai multe inimi? Copiii și adolescenții cu autism te așteaptă cu inima deschisă să alergi alături de noi la Semi Maratonul București!

Cum te înscrii pentru a alerga în #echipaHelpAutism?

Noi știm că dacă alergi, alergi în primul rând pentru tine. Dacă alegi să participi la maraton pentru Asociația Help Autism parte din taxa de participare se direcționează către asociație. Iar noi facem ceva foarte specific cu bănuții strânși din această acțiune, anume grupuri de socializare și activități de grup, unele dintre foarte puținele ocazii în care copiii cu autism își fac prieteni.

Înscrie-te în 2 pași:

Pasul 1: Completează formularul de mai jos. Vom ști astfel că ești parte din #echipaHelpAutism și îți putem pregăti un kit de concurs

Pasul 2: Înregistrează-te la semimaraton. Continuă înscrierea pe site-ul organizatorilor

Nu poți alerga? Implică-te altfel, fii liantul prieteniei lor, devino voluntar sau donator!

Dacă nu poți alerga anul acesta, poți în schimb:

  • să fii voluntar în timpul cursei. Ne dai o mână de ajutor la împărțit provizii, fotografiezi sau dai voce echipei de susținători de pe margine.

Pentru mai multe informații despre participarea la Bucharest Half Marathon și soluții personalizate de a susține echipa Help Autism, te invităm să ne contactezi:

Vlad Lupeș

vlad.lupes@helpautism.ro 

0756.571.881

Îmi plac foarte mult copiii. Mă regăsesc în toate activitățile și jocurile lor. Să alerg este o pasiune, am făcut-o la nivel profesionist și acum la nivel de amator. Pe vremuri, mă motivau medaliile, acum zâmbetele copiilor din asociație. Sper să ne regăsim și la următoarele ediții în echipa voastră veselă și portocalie 🙂

Mirela
maratonist fundraiser Help Autism

CUM STRÂNG FONDURI PENTRU HELP AUTISM

  1. Îţi facem o pagină de fundraiser pe galantom.ro (te vom contacta după ce te înscrii în team Help Autism).
  2. Trimite link-ul paginii de fundraiser către familie, prieteni, colegi și oricine poate ajuta, cerându-le sprijinul și spunându-le motivul pentru care alergi.
  3. Folosește canalele de comunicare online pentru a face fundraising: email, facebook, newsletter-ul companiei, blogul personal, semnătura de email. Nu uita să folosește hashtag-urile noastre pentru un plus de impuls. #echipaHelpAutism #prieteniicopiilorHelpAutism
  4. Implică compania la care lucrezi. Colegii tăi te pot susține cu o donație directă pe galantom.ro, compania poate face o sponsorizare. Solicită angajatorului sprijin și o sponsorizare suplimentară (aici model de contract de sponsorizare).

Pentru mai multe informații despre participarea la Maratonul București și soluții personalizate de a susține echipa Help Autism, contactează-ne:

Vlad Lupeș

vlad.lupes@helpautism.ro 

0756.571.881

Asociația Help Autism este astăzi, la 12 ani de la înființare, cea mai mare organizație dedicată cauzei din România. Susținem anual 600 de copii diagnosticați cu TSA -Tulburare de Spectru Autist în programe de terapie, în cadrul celor 8 centre și la domiciliu. De la terapie specifică la programe de integrare școlară, de la sprijin pentru părinți la campanii de conștientizare, lobby și advocacy, Help Autism caută să ofere constant un spectru de soluții pentru copiii cu autism și familiile lor.