Căsuța noastră – cum ne găsim la maraton?

Are 3x6m, dar în acești 18 metri pătrați vom aduce toată energia unei copilării pline de prietenie. Alergi în #echipahelpautism? Te așteptăm în căsuța noastră de la Maraton.

Ne plac evenimentele în aer liber mai ales când ne dau ocazia să ne întâlnim cu susținătorii copiilor cu autism, iar de la Maratonul București vom transforma pavilionul Expodom într-o cameră a prieteniei. Echipa Help Autism aleargă anul acesta pentru prietenia rară a copiilor cu autism, adică pentru a crea acele situații firești pentru mulți copii, dar unice pentru copiii aparte, alergăm și strângem fonduri pentru grupurile de socializare – locul în care vă povesteam de prieteniile legate între Andrei, Darius, Miri, Sara și mulți alți copii cu autism care trec pragul centrelor noastre.

Tocmai de aceea ne bucurăm că Expodom ne donează un pavilion. Dacă vreți să cunoașteți mai îndeaproape poveștile lor, veniți în cortul nostru de la Maratonul București. Pentru a-l repera ușor, vă spunem că este albastru și vibrează de energia echipei portocalii a copilăriei.

Mulțumim, Expodom, gestul tău vine mănușă!

https://echipa.helpautism.ro

Lasă un răspuns